Retket

Bussilla Linnan juhliin Emma Teatteriin 15.7.

5 PAIKKAA VAPAANA, EHDIT VIELÄ ILMOITTAUTUA MUKAAN, soita 050 573 9332 / pj. ! (PÄIVITETTY TIETO 5.7.)

Alamme toteuttaa retkiä niin vakituisten kuin vapaa-ajan asukkaidenkin iloksi. Teatteribussi suuntaa aluksi Teersalosta kohti Naantalin Emma Teatteria perjantaina 15.7.2016. Tämän vuoden esitys Linnan juhlat on komedia vuoden seuratuimmasta tapahtumasta. Juhlahumuun päästään mukaan heti kättelyssä, kun neljä näyttelijää ottavat haltuunsa hulppeat 1800 roolia. Luvassa ennennäkemätöntä materiaalia, haastatteluita, tanssia sekä sokerina pohjalla salaisen boolin resepti.

Ohjaus: Mikko Kouki

Käsikirjoitus: Satu Rasila ja Tuomas Parkkinen

Lavastus ja pukusuunnittelu: Anna Sinkkonen

Kaikissa rooleissa taviksista julkkiksiin Miska Kaukonen, Minna Koskela, Juha-Pekka Mikkola ja Linda Wiklund

Retken hinta jäseniltä 40 €, ei-jäseniltä 45 €. Sisältää teatterilipun ja edestakaisen bussikuljetuksen. Pikkubussi lähtee Teersalosta n. klo 17.45 ja ottaa kyytiin myös Livonsaaren kaupalta mukaan lähtijät. Paluu esityksen jälkeen, takaisin Teersalossa n. klo 22.00, jonka jälkeen voi mieluusti jäädä istumaan iltaa vaikka paikallisten ravintoloitsijoiden luo. ILMOITTAUTUMINEN VIRALLISESTI PÄÄTTYNYT,  MUTTA VIELÄ 5 PAIKAA VAPAANA, SOITA Johanna  p. 050 573 9332. Retkimaksu maksetaan yhdistyksen tilille sen jälkeen kun todetaan että retki toteutuu.

Retkiä suunnitelmissa lisää jo mahdollisesti ennen heinäkuun retkeäkin, joten seuratkaa tiedottelua velkua.fi –sivuilta, some-kanavistamme ja saaristotiedotteesta. Myös toiveita retkikohteista otetaan mielellään vastaan! Jos olet kiinnostunut toimimaan matkanjohtajana retkillä, ota yhteyttä Johannaan. Matkanjohtaja pääsee retkille ilmaiseksi mukaan.