Majoitus


SAARISTOHOTELLI VAIHELA

Velkuanmaa
hotelli puh. 040 7377 240, hotelli@vaihela.fi

Saaristohotelli Vaihela tarjoaa kokous-, majoitus-, ravintola- ja virkistyspalveluita. Lemmikkiystävällisessä hotellissa on 11 siistiä, kahden hengen huonetta, jossa jokaisessa on patia tai parveke, tv, tilava kylpytila ja wc.  Kesäsesonkina hotelli avoinna joka päivä ja muina vuodenaikoina tilauksesta erilaisille ryhmille. Katso tarkemmat aukioloajat kotisivuilta.

www.vaihela.fi


PURSIHUVILAT

Salavainen
www.pursihuvilat.fi
050 5294 118

Käytössäsi ovat Pursihuviloiden huvilat Styyrmanni ja Retari, joissa kummassakin on majoitus 8+2 henkilölle. Vuoden jokaisena päivänä avoinna olevat korkeatasoiset huvilat on varustettu tämän päivän mukavuuksilla, kuten astianpesu- ja pyykinpesukoneella, vesivessalla sekä omalla saunalla. Käytössäsi on myös moottorivene 3-4 henkilölle.

Pursihuvilat sijaitsevat Salavaisissa meren äärellä.

WANHAN SALAKULJETTAJAN MÖKIT

Teersalo

https://oldsmuggler.fi/palvelut/mokit/

Kahden hengen yöpymismökit aivan veden äärellä, Ravintola Wanhan Salakuljettajan välittömässä läheisyydessä. Mökeissä ei ole vessoja tai suihkua, mutta Teersalon rantaan on valmistunut uusi palvelurakennus kesällä 2021. Rakennuksesta löytyvät pesukoneet, suihkut ja wc-tilat sekä keittiö, mitkä ovat niin majoittujien kuin myös matkailijoiden ja veneilijöiden käytettävissä.

MERIHARAKKA

Teersalo

Instagram @meriharakkavelkua

p. 040 742 0473

Lyhytaikaista majoitusta merimaisemalla ympäri vuoden (3-5 henk.). Keskeinen sijainti. Etäisyys 300 m lossi- ja yhteysaluslaiturista, 50 m Teersalon uimarannalta. Minikeittiö, jossa mahdollisuus pienimuotoiseen aamupalan ja ruoanlaittoon. Oma terassi. Suihku yhteiskäytössä isäntäperheen kanssa. Sisäänkäynti eri ovista. Pihaan pääsee autolla. Liinavaatteet, pyyhkeet ja minikeittiön kuiva-aineet sisältyvät hintaan. 150€/vrk/3-5 henkeä, 100€/vrk 1-2 henkeä.