Näiden yhdistyksemme tiedotteiden ja tapahtumien lisäksi kannattaa seurata Naantalin kaupungin julkaisemaa Velkuan-Livonsaaren saaristotiedotetta ja Pro Sinervon julkaisemaa Velkuan Sanomia. Ajankohtaiset retket löydät sivun alaosasta (mobiilikäyttäjät) ja sivupalkin valikosta RETKET (tietokoneen käyttäjät).

Facebookissa ja Twitterissä jaamme tiedotteiden lisäksi myös pistemäisempää paikallistietoutta ja ajankohtaisia näkökulmia saaristolaiselämään. Vapaaehtoiset aktiivimme pyrkivät kertomaan esimerkiksi havaitsemistaan sähkö- tai vesikatkoista.

Rysän päällä Velkuassa la 25.5.2019 klo 10-13

Velkuan perinteinen kevätsilakkatapahtuma Teersalon rannassa – tuoretta silakkaa suoraan rysältä edullisesti 5 € / ämpäri! Oma astia silakalle mukaan, käteismaksu. Kahvia, kaffeleipää, kalakeittoa. Myös sammutintarkastusta! Lisätiedot tapahtumasta puheenjohtaja Janne Antila, velkuankalastajaseura@gmail.com , p. 045 630 4280.Veloituksettomat myyntipaikkavaraukset Johanna Antila, johanna.antila@velkua.fi p. 050 573 9332. Tervetuloa! Mukana tapahtumaa toteuttamassa paikallisten yhdistysten ja toimijoiden monipuolinen joukko.

Lue lisää Rysän päällä Velkuassa la 25.5.2019 klo 10-13