Retket

TEATTERIRETKIÄ HEINÄKUUSSA 2019 – ROBIN HOOD 26.6.

Velkuan saaristolaisyhdistys järjestää ke 26.6. teatteriretken Turun Vartiovuorelle kesäteatteriin Robin Hoodia katsomaan, esitys alkaa klo 14. Lipun hinta 22 e / hlö. Lapsilla tulee olla vähintään yksi vastuullinen aikuinen mukana. Yhteiskuljetus Teersalosta Turkuun ja takaisin sisältyy lipun hintaan, voidaan napata matkan varrelta väkeä kyytiin. Teatteriesityksen jälkeen mahdollinen omakustanteinen ruokailu myöhemmin sovittavaan, lapsille mieluisaan paikkaan. Lähtö Teersalosta n. klo 12:45. Paluu Teersaloon n. klo 18, riippuen ruokailusta. 20 lipun kiintiö esitykseen varattu. Ilmoittautumiset viim. 16.6. mennessä tai niin kauan kuin lippuja riittää sähköpostitse osoitteeseen: johanna.antila@velkua.fi, voit myös soittaa 050 5739332 tai whatsupata. Maksu suoritetaan ennen retkeä yhdistyksen tilille, paluuviestissä tarkemmat tiedot.