Majoitus

MERIHARAKKA

Teersalo
meriharakka.fi
040 7420 473

Valoisa 21 m² huone merinäköalalla asuinrakennuksen siivessä, omassa rauhassa. Kaksi sänkyä ja kahden hengen vuodesohva. Saatavilla myös lasten matkasänky. Oma terassisisäänkäynti, televisio, radio, langaton nettiyhteys, minikeittiö ja WC. Yhteiskäyttösuihku rakennuksen toisessa siivessä. Lisäpalveluina sauna ja pyykinpesukone.  Uimarannalle 50 metriä, yhteysalus- ja lossilaiturille 300 metriä.

Meriharakka. © Meriharakka


SAARISTOHOTELLI VAIHELA

Velkuanmaa
hotelli puh. 040 7377 240, hotelli@vaihela.fi

Saaristohotelli Vaihela tarjoaa kokous-, majoitus-, ravintola- ja virkistyspalveluita. Lemmikkiystävällisessä hotellissa on 11 siistiä, kahden hengen huonetta, joissa jokaisessa kylpyhuone, wc, televisio sekä patio/parveke. Runsas aamiainen kuuluu majoitushintaan. Lisäksi kesäisin aittamajoitusmahdollisuus. Kesäsesonkina hotelli avoinna joka päivä ja muina vuodenaikoina tilauksesta erilaisille ryhmille. Katso tarkemmat aukioloajat kotisivuilta.

www.vaihela.fi


PURSIHUVILAT

Salavainen
www.pursihuvilat.fi
050 5294 118

Käytössäsi ovat Pursihuviloiden huvilat Styyrmanni ja Retari, joissa kummassakin on majoitus 8+2 henkilölle. Vuoden jokaisena päivänä avoinna olevat korkeatasoiset huvilat on varustettu tämän päivän mukavuuksilla, kuten astianpesu- ja pyykinpesukoneella, vesivessalla sekä omalla saunalla. Käytössäsi on myös moottorivene 3-4 henkilölle.

Huvila. © Pursihuvilat