Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis 10.7. klo 14 Velkua-päivillä

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis saapuu Velkua-päivään lauantaina 10.7.2021, konsertti alkaa klo 14. Konsertissa pääsemme mielenkiintoiselle musiikkimatkalle ”Maailman ympäri”. Konsertti pidetään ulkona Sinervon talon ympäristössä (os. Sauniementie 5, 21195 Velkua) – ota oma piknik-viltti ja herkut mukaan! Sateen sattuessa konsertti on sisällä Sinervolla. Konsertti on ilmainen ja sen tarjoaa Velkuan saaristolaisyhdistys. Tervetuloa!

Loiskis loihtii valloittavan tunnelman konserteissaan niin lapsille kuin aikuisille. Orkesterissa soi runsaasti eri instrumentteja monilla eri musiikkityyleillä. Siitä keittyy herkullinen Loiskis-soppa ja -soundi, musiikillinen ilottelu. Yleisö pääsee aina osallistumaan – laulamaan, leikkimään ja hupsuttelemaan.

Velkua-päivän muuta ohjelmaa:

  • klo 11 tapahtuma alkaa ja kirppismyynti alkaa, mukavaa yhdessäoloa – tule tapaamaan kyläläisiä ja mökkiläisiä! Tule myymään kirpputorille tuotteitasi, varaa paikkasi etukäteen prosinervo(at)gmail.com.
  • klo 12 virallinen Velkua-viirin nosto: Jari-Antti Hörkkö tulee kertomaan Naantalin kaupungin terveiset.
  • klo 13 valitaan ”Hyvän tuulen saaristolainen”, henkilö, joka saa sinut hyvälle tuulelle olemuksellaan ja käytöksellään. Henkilöitä voi ehdottaa 6.7 mennessä Sinervon sähköpostiin prosinervo(at)gmail.com.
  • klo 14 Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis ”Maailman ympäri” konsertti piknik-tyyliin Sinervon pihalla. Sateen sattuessa sisällä. Ilmainen.
  • Jevi-palvelut tarkastaa sammuttimia klo 11-14.
  • Lisäksi koko tapahtuman ajan lapsille erilaisia tehtäviä, markkinatikkaa, paikalla buffetti, arpajaiset.

Velkua-päivän muun ohjelman järjestää Pro Sinervo. Lisätietoja myös Pro Sinervon nettisivuilta tai suoraan Pirjolta. Tervetuloa!

Velkua-päivän kaikki ohjelma järjestetään Sinervon talon ympäristössä (Sauniementie 5 21195 Velkua).

Lisätietoja

Velkuan saaristolaisyhdistys ry

Johanna Antila

050 573 9332

johanna.antila(at)velkua.fi